Szoftverfejlesztő önéletrajz

Szoftverfejlesztő önéletrajz. Eddigi referencia munkáim nagy részét C-ban fejlesztettem a WPF technológiát felhasználva. Foglalkozás jellemzői A szoftverfejlesztő a számítógép szellemi részét alakítja ki azaz azokat a programokat tervezi meg fejleszti teszteli amelyeket a mindennapi életben illetve munkánk során nap mint nap használunk pl.

Oneletrajz Mintak Jobangel
Oneletrajz Mintak Jobangel from jobangel.hu

A mintában szereplő informatikusnak is meg kellett határoznia milyen irányt szeretne magának a jövőre nézve. Közel 3 éves tapasztalatom van kis és középvállalkozások marketing munkálataiban. 36 30 452 5555 E-mail cím.

PŐCZE Bence - Önéletrajz.

Több éves informatikai pályafutásom kezdetén megtanultam hogy hogyan használják az emberek a különböző szoftvereket milyen hibákat ejtenek milyen hibákkal találkoznak. Papp Tibor Állandó lakcím. Aláírás azonosítása szakdolgozat C és Win32 alapon A szakdolgozat célja egy statisztikai alapon működő aláírást azonosító módszer kifejlesztése volt. Mobil alkalmazások fejlesztése ionic alapon weboldalak fejlesztése és webes alap rendszerek fejlesztése.